Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niekompletny zestaw

UniBlue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Kupiłem ostatnio zestaw mysz+klawiatura "TRACER Nexus RF".

Ogólnie wszystko się zgadza, ale jest jeden problem. Pudełko zawiera wszystko, oprócz odbiornika USB (klawiatura jest bezprzewodowa).

Przeszukałem wszystkie zakamarki, nawet włożyłem baterie. Ale odbiornika nadal brakuje.

Drugi problem jest taki, że paragonu nie posiadam, a sklep w którym go kupowałem jest jakieś 300 km od mojego domu.

Czy posiadam jakieś prawa upoważniające mnie do wymiany sprzętu/uzyskania odbiornika?

Jeśli tak, to jak je wykorzystać?

Strona produktu: http://www.tracer.pl/product/zestaw-tracer-nexus-rf-trk-301-usb-0

Pisałem do supportu Tracer, ale wiem że lubią sobie nie odpowiedzieć na pytanie klienta, a jeśli już odpiszą to odpowiedź brzmi tak:

-"Proszę oddać produkt w punkcie zakupu"

Jest to niemożliwe.

Opublikowano

Gdzie ty to kupiłeś, że nie masz paragonu? A jak zgubiłeś, to masz problem. Gdybym był tobą, poszukałbym tego odbiornika na Alledrogo

Zbieracz warnów - Przetestowany w boju.

To co panowie. Kiedy warn za oczojebą sygnaturę? :P

Opublikowano
A kontaktowałeś się telefonicznie?

Dzięki za pomysł, spróbuje jutro.

Gdzie ty to kupiłeś, że nie masz paragonu? A jak zgubiłeś, to masz problem. Gdybym był tobą, poszukałbym tego odbiornika na Alledrogo

Dostałem paragon, ale go zgubiłem.

Nie mam pojęcia jaki odbiornik będzie kompatybilny, więc nawet tam nie zaglądałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...